SÄVYTYS

Myymälästämme löydät Tikkurilan, Teknoksen, Uulan ja virtasen Maalitehtaan sävymallit. Lisäksi valittavissa ovat sävyt RAL ja NCS värijärjestelmistä.

Myymälästämme saat asiantuntevan avun sopivan sävyn valintaan. Pystymme myös värimittauslaitteen avulla etsimään halutun sävyn asiakkaan omasta mallipalasta. Huomioithan, että mallipalan tulee olla riittävän suuri ja hyväkuntoinen. Kysy lisää myyjiltämme!

Sävytämme maaleja seuraavien maalitehtaiden sävytysjärjestelmillä:

  • Tikkurilan ja Teknoksen sävytysjärjestelmät

Värikartat sisä- ja ulkomaalaukseen löydät osoitteesta www.tikkurila.fi ja https://www.teknos.com/fi-FI/kuluttajat-ja-ammattilaiset/. Sivuilta löydät lisäksi ideoita ja vinkkejä värin valintaan ja suunnittelun tueksi. Tutustu myös Tikkurilan ColorUP-värisuunnitteluohjelmaan osoitteessa https://colorup.tikkurila.com/fi/. Ohjelman avulla voit kokeilla eri värejä valmiisiin kohdekuviin tai ladata palveluun kuvan omasta kohteestasi.

Teollisuusmaalien sävytykseen käytämme:

  • Tikkurila Temaspeed -järjestelmää
  • Teknos Teknotint ja Teknomix -järjestelmiä

Sivuilla esitetyt värikarttojen sävyt ovat suuntaa antavia ja tulee aina tarkastaa myymälässä tai värikartasta, sillä teknisistä syistä johtuen tietokoneen monitorilla näkyvä sävy ei välttämättä vastaa täysin todellista sävyä.