Palvelut

MAALITOHTORI

ATV:n koulutetut Maalitohtorit auttavat sinua löytämään oikean ulkomaalin. Maalitohtori on käynyt Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen ja antaa suosituksen siitä, minkälaisella maalauskäsittelyllä ulkomaalaus kannattaisi tehdä. Samalla suunnitellaan, minkälaiset pohjatyöt on syytä tehdä ennen maalauksen aloittamista. Maalitohtorimme tulee halutessasi myös kotiisi ja tekee tarkan analyysin talosi maalattavista pinnoista ulkotiloissa. Kohdekäynnin hinta on 50€ + matkakustannukset.

 Varaa aika maalitohtorille maalitohtori@atv.fi

SÄVYLÄ

Sävylä värisuunnittelu -palvelun avulla löydät yhdessä asiantuntijan kanssa sopivat sävyt sekä oikeat tuotteet ulkomaalauskohteeseesi.

 Sävylä-värisuunnittelupalvelu on veloitukseton ja saat Sävylä-palvelun asiakkaana mukaasi värisuunnitelman ja värimallit. Pieneen lisähintaan (30€) saat lisäksi kaksi koemaalipurkkia ja kaksi maalisivellintä koemaalausta varten. Koemaalattuasi kohteessa voit tehdä lopullisen päätöksen sävyvalinnoista. Sävylä-suunnittelija on tukenasi koko projektisi ajan. Suunnittelija antaa selkeät työohjeet sekä realistisen määräarvion tuotteille.

 Varaa aika värisuunnittelijalle savyla@atv.fi

TUNNETILA -sisustuspalvelu

Sopivan tunnelman luominen, eri materiaalien valinta ja kokonaisprojektin hallinta voivat tuntua työläältä. Anna ATV:n Tunnetila -sisustuspalvelun auttaa Sinua löytämään kotiisi tavoittelemaasi ilmapiiriä. ATV:n koulutetut Tunnetila-sisustusneuvojat ovat palveluksessasi. Tunnetila- asiakkaana saat enemmän!

 Kysy lisää palvelustamme ja varaa aika Tunnetila-suunnittelijalle täältä

SÄVYTYS

Käytössämme on kymmeniä tuhansia eri maalitehtaiden kaavoja maalien sävyttämiseen. Lisäksi pystymme värimittauslaitteillamme mittaamaan halutun sävyn asiakkaan omasta mallipalasta. Käytämme sävytykseen edustamiemme maalitehtaiden omia sävytyskoneita ja sävytyspastoja. Näin takaamme myymiemme maalien sävytarkkuuden. Sävyvalintaa helpottaaksemme meillä on esillä kattavasti eri maalitehtaiden sävymallit ja esittelytelineet.

 

Teknos, Tikkurila ja Uula -tuotteista löytyy omat valintaasi helpottavat esittelypisteet värimalleineen.

Sävytämme maaleja seuraavien maalitehtaiden sävytysjärjestelmillä:

 

– Tikkurila Symphony – sävytysjärjestelmä. Värikartat sisämaalaukseen ja ulkomaalaukseen löydät Tikkurilan sivuilta. Sivuilla on lisäksi kattavasti tietoa värisuunnittelun avuksi ja värien valintaa helpottamaan. Tutustu myös Tikkurila Värisuunnitteluohjelmaan, jota voit käyttää nettiselaimessasi. Ohjelmassa pääset mm. lataamaan kuvan omasta rakennuksestasi ja näet miltä eri värisävyt näyttäisivät sinun talossasi. Ohjelma on myös ladattavissa Apple iPad ja Google Android –alustoille.

Teollisuusmaalien sävytykseen käytämme:

 -Tikkurila Temaspeed -järjestelmää

-Teknos Teknotint ja Teknomix -järjestelmää

 

Maalibaarimme sävyttää eri sävyjärjestelmien värit. Kohdistuupa sävyvalintasi maalitehtaiden omiin värikarttoihin tai löytyypä sävytykseen yleisesti käytössä olevista värijärjestelmistä kuten:

– NCS (Natural Color System)

– RAL

– Pantone

 

niin pystymme auttamaan sinua. Sivuilla esitetyt värikarttojen sävyt ovat suuntaa antavia ja tulee aina

tarkastaa myymälässä tai värikartasta, sillä teknisistä syistä johtuen tietokoneen monitorilla näkyvä sävy ei välttämättä vastaa täysin todellista sävyä.

 

Tikkurila Visio on uudenlainen kokonaisuus, jossa yhdistät tunteen ja värin. Yli 60m2 esittelytilassa pystyt vertaamaan värisävyjen käyttäytymistä eri valaistusolosuhteissa. Visiosta löytyy sivelymallit eri Tikkurilan maaleista, jolloin näet havainnollisesti valmiin maalipinnan. Sävyvalinta on tehty helpoksi Tunne Väri –kokoelman avulla. Kuluttajien lisäksi sisustusalan ammattilaiset ovat löytäneet Vision. Moni sisustussuunnittelija ja arkkiteti käyttääkin kattavaa Tikkurila Visiota työkalunaan.

 – Teknomix –värijärjestelmä. Värikartat Teknoksen sivuilla.

Uula –maalit sävytämme Uula-tuotteen omilla sävytystahnoilla. Sävytettävät värit näet kun valitset ”värivaihtoehdot”.

SPRAY-MAALIEN PULLOTUS

Spray-maalien valmissävyistä ei aina löydy haluttua sävyä. Tällöin ATV:n spray-maalien pullotuspalvelu auttaa.

 

Käytössämme on spray-maalien täyttöjärjestelmä, jolla pystymme pullottamaan sävyttämämme maalit spray-pulloihin.Saamme pullotettua tarvittavan määrän spray-maalia valitsemassasi sävyssä. Pullotettavat erät ovat suurimmillaan jopa satoja pulloja tai halutessasi teemme vain yhden pullon.

 

1-komponenttisten maalien lisäksi pystymme pakkaamaan myös 2-komponenttimaalit spray-pulloihin. Teollisuusmaaleja pullotetaan laajalti teollisuuden koe-eriin, asennuksien yhteydessä käytettäväksi paikkamaalaukseen ja kymmeniin muihin kohteisiin, kun halutaan saada nopeasti ja vaivattomasti valmista maalipintaa. Spray-maalitäyttö onnistuu lähes kaikkiin liuotinpohjaisiin kaupan oleviin maaleihin. Normaalisti pystymme toimittamaan tuotteet jopa seuraavaksi päiväksi, nopeimmillaan jopa muutamissa tunneissa. Voit tiedustella lisää myynnistämme.

 

Varastoimme myös Bravo ja Maston -valmissävyjä kattavasti. Valikoimastamme löytyy kymmeniä eri värisävyjä.

Valmissävyjen lisäksi suoraan varastossa on lukuisia erikoistuotteita:

 

– Sinkki-spraymaali

– Ruosteenesto -spray

– Pohjamaali –spray

– Fluorisoiva merkintämaali -spray

– Spray-liima

– Spray-kuumakestomaalit

– Spray-lakka

– Vasaralakka-spray

– Roiskekattojen paikkamaalukseen korjausspraymaali

– Graffittien ja töhryjenpoisto  -spray

– Osmo Color -hoitovaha

– Tikkurila Valtti Kalusteöljy ja Pinotex Jalopuuöljy –spray pihakalusteiden huoltoa ja ylläpitoa varten

– Venemaalaukseen meillä on tarjota Hempel –spray tuotteista perävetolaitteiden maalaukseen tarkoitettuja spray-maaleja ja primer.