Aninkaisten Tapetti ja Väri

Sävytys

 

Käytössämme on kymmeniä tuhansia eri maalitehtaiden kaavoja maalien sävyttämiseen. Lisäksi pystymme värimittauslaitteillamme mittaamaan halutun sävyn asiakkaan omasta mallipalasta. Käytämme sävytykseen edustamiemme maalitehtaiden omia sävytyskoneita ja sävytyspastoja. Näin takaamme myymiemme maalien sävytarkkuuden. Sävyvalintaa helpottaaksemme meillä on esillä kattavasti eri maalitehtaiden sävymallit ja esittelytelineet.

 

Teknos, Tikkurila ja Uula -tuotteista löytyy omat valintaasi helpottavat esittelypisteet värimalleineen.

Sävytämme maaleja seuraavien maalitehtaiden sävytysjärjestelmillä:

 

- Tikkurila Symphony - sävytysjärjestelmä. Värikartat sisämaalaukseen ja ulkomaalaukseen löydät Tikkurilan sivuilta. Sivuilla on lisäksi kattavasti tietoa värisuunnittelun avuksi ja värien valintaa helpottamaan. Tutustu myös Tikkurila Värisuunnitteluohjelmaan, jota voit käyttää nettiselaimessasi. Ohjelmassa pääset mm. lataamaan kuvan omasta rakennuksestasi ja näet miltä eri värisävyt näyttäisivät sinun talossasi. Ohjelma on myös ladattavissa Apple iPad ja Google Android –alustoille.

 

- Teknomix –värijärjestelmä. Värikartat Teknoksen sivuilla.

Uula –maalit sävytämme Uula-tuotteen omilla sävytystahnoilla. Sävytettävät värit näet kun valitset ”värivaihtoehdot”.

 

Teollisuusmaalien sävytykseen käytämme:

 -Tikkurila Temaspeed -järjestelmää

-Teknos Teknotint ja Teknomix -järjestelmää

 

Maalibaarimme sävyttää eri sävyjärjestelmien värit. Kohdistuupa sävyvalintasi maalitehtaiden omiin värikarttoihin tai löytyypä sävytykseen yleisesti käytössä olevista värijärjestelmistä kuten:

- NCS (Natural Color System)

- RAL

- Pantone

 

niin pystymme auttamaan sinua. Sivuilla esitetyt värikarttojen sävyt ovat suuntaa antavia ja tulee aina

tarkastaa myymälässä tai värikartasta, sillä teknisistä syistä johtuen tietokoneen monitorilla näkyvä sävy ei välttämättä vastaa täysin todellista sävyä.

 

Tikkurila Visio on uudenlainen kokonaisuus, jossa yhdistät tunteen ja värin. Yli 60m2 esittelytilassa pystyt vertaamaan värisävyjen käyttäytymistä eri valaistusolosuhteissa. Visiosta löytyy sivelymallit eri Tikkurilan maaleista, jolloin näet havainnollisesti valmiin maalipinnan. Sävyvalinta on tehty helpoksi Tunne Väri –kokoelman avulla. Kuluttajien lisäksi sisustusalan ammattilaiset ovat löytäneet Vision. Moni sisustussuunnittelija ja arkkiteti käyttääkin kattavaa Tikkurila Visiota työkalunaan.

Ulkovärien valinnassa apunasi on mahtavan kokoinen ATV Väriseinä. Näet ulkomaalisävyt niiden oikeassa ympäristössä, ulkona, luonnonvalossa kookkaina sivelymalleina. Väriseinä löytyy ATV:n Satakunnantien puoleisesta julkisivusta. Löydät tietysti myös eri maalitehtaiden ulkomaalien sävymallit, esitteet ja värikartat tehtaiden esittelypisteistä. Kartastot myös muuttuvat ja kehittyvät vuosien vieriessä. Osa vanhoista sävyistä poistuu kartoista tai saa uuden nimen. Olemme arkistoineet mittavan määrän vanhoja värikarttoja eri valmistajilta. Ensimmäiset myymälästä löytyvät värikartat ovat vuosikymmeniä vanhoja. Tarvittaessa pystymme vertaamaan sävymallia vanhoihin karttoihin. Etsitpä sitten edesmenneen Winter –maalitehtaan sävyjä tai vaikkapa valmistuksesta poistuneiden tuotteiden, kuten Tornol, värejä, löytyy arkistokappaleet kartastoista myymälästämme.

 

Perinnevärien valmistamiseen löytyy ATV:n varastosta tarvittavat aineet kuten maavärit ja väripigmentit. Henkilökunnallamme on satojen tuhansien sävytysten kokemus, sadoista eri tuotteista. Takana on miljoonien maalilitrojen käsittely yli 60-vuoden kokemuksella. Kun puhutaan maalaamisesta, Sinun väriasiantuntiasi on ATV Aninkaisten Tapetti ja Väri Oy.

Myymälä:

Ma-Pe 7.00 - 18.00

La 10.00 - 15.00

Puh. (02) 338 3020

Tukkumyynti:

Ma-Pe 7.00 - 16.30

Puh. (02) 338 3010

 

​Käyntiosoite:

Satakunnantie 164

20320 TURKU

 

 

Vaihde:

Puh. (02) 338 3000

Fax. (02) 338 3099

Sähköposti:

info@atv.fi

ATV Aninkaisten Tapetti ja Väri                   Kotisivut: Mainostoimisto Turku, Expy Oy                                     Valokuvaus, grafiikka ja kuvankäsittely: Grand Art Oy

Myymälä:

Ma-Pe 7.00 - 18.00

La 10.00 - 15.00

Puh. (02) 338 3020

 

Tukkumyynti:

Ma-Pe 7.00 - 16.30

Puh. (02) 338 3010

 

​Käyntiosoite:

Satakunnantie 164

20320 TURKU

 

Vaihde:

Puh. (02) 338 3000

Fax. (02) 338 3099

 

Sähköposti:

info@atv.fi

 

ATV Aninkaisten Tapetti ja Väri

 

Kotisivut: Mainostoimisto Turku, Expy Oy

                                Valokuvaus, grafiikka ja kuvankäsittely: Grand Art Oy