Aninkaisten Tapetti ja Väri

Maalit

ATV valikoimassa ovat kaikkien johtavien tavarantoimittajien kauppa- ja rakennusmaalit.

Olitpa sitten kotimaalari tai ammattilainen, meiltä löydät ratkaisun lähes jokaiseen ongelmaan, joka voi tulla maalaamisessa vastaasi. Esimerkiksi ulkomaalaus ja peltikattomaalaus tehdään aina säiden ehdoilla. Meiltä löydät aina tuotteen ulkomaali –kohteisiin silloin kun maalausolosuhteet ovat otolliset. Isoissa sisämaalaus -kohteissa, kuten kauppakeskuksissa ja toimitilarakentamisessa ei ole aikaa seisottaa työmaata maalin puuttumisen vuoksi. Suuren varastomäärän johdosta pystymme vastaamaan nopeasti isoihinkin maalitarpeisiin. Omakotitalorakentaja sekä remontoija löytää kattavasta valikoimastamme oikeat tuotteet joilla saa toivotunlaisen lopputuloksen. Maalin käyttäjän kannalta on erityisesti huomioitava, että parhaan sävytarkkuuden ja kestävyyden takaamiseksi Maalibaarimme sävyttää kaikkien tehtaiden maalit heidän omilla sävytyskoneillaan ja sävytyspastoilla. Myymme myös venemaalit, teollisuusmaalit, sekä työvälineet ja tarvikkeet!

 

V33 -tuotesarjasta löydät mm. terassi- ja lattiamaalit ulkokäyttöön, sisätuotteita unohtamatta.

 

Onnistuneen lopputuloksen varmistaa ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme, jolta saatte maalit edullisesti ja hyvät neuvot kaupan päälle.

 

Osmo Color valikoimastamme löydät runsaasti erisävyisiä puuvahoja sekä puulle soveltuvia öljyjä huonekalujen, lattioiden ja pöytätasojen käsittelyyn. Myymälästämme löydät puunkäsittelyyn Liberonin entisöintituotteita puhdistamiseen, uudistamiseen ja suojaamiseen.

Geliksin tuotteista valikoimissamme ovat erilaiset tervat (veneterva, hautaterva ja puuterva), puubalsamit, pellavaöljyt ja havupuutärpätti. Valikoimissamme on myös perinteiset Herdin lakkapetsit ja petsijauheet. Perinteisiin pinnoitusmenetelmiin löydät tuotteet ja neuvot on sitten kyseessä pinkopahvin kiinnitys tai puun harmaannuttaminen.

 

Meiltä myös ekologiset ja hengittävät Vintro-kalkkimaalit sekä aidosta savesta valmistetut Domus Natura -savimaalit!  Ekologisen tuotevalikoimamme täydentävät ulkopinnoille soveltuvat Uula -perinnemaalit sekä Virtasen 4 öljyn öljymaali.

 

Hyvä maalauslopputulos saavutetaan kun pohjatyöt on tehty hyvin. Ennen pintakäsittelyä puhdistus on suoritettava huolellisesti.Tällä varmistetaan maalin hyvä tarttuminen alustaan kun epäpuhtaudet on poistettu. Myymämme pesuaineet ja puhdistusaineet ovat käyttäjäystävällisiä ja ATV:ltä löydät kaikkiin käyttötarkoituksiin sopivan täsmätuotteen: mm. Puhdas Katto katon pesuun, Kivisuoja betonikattotiilille, Sammal- ja Jäkäläpesu sekä Levä- ja Homepesu.

 

Tikkurila

 

Uula

 

Teknos

 

Osmo Color

 

V33 (mm. kaakelimaalit, terassimaalit)

 

Vintro kalkkimaali

 

Domus Natura savimaali

 

Geliksi

 

Herdin

 

Biocomp / Impregnum (pesuaineet)

 

Solmaster

 

Boracol

 

Virtasen 4 öljyn öljymaali

 

 

Myymälä:

Ma-Pe 10.00 - 18.00

La 10.00 - 15.00

Puh. (02) 338 3020

Tukkumyynti:

Ma-Pe 7.00 - 16.30

Puh. (02) 338 3010

 

​Käyntiosoite:

Satakunnantie 164

20320 TURKU

 

 

Vaihde:

Puh. (02) 338 3000

 

Sähköposti:

info@atv.fi

ATV Aninkaisten Tapetti ja Väri                   Kotisivut: Mainostoimisto Turku, Expy Oy                                     Valokuvaus, grafiikka ja kuvankäsittely: Grand Art Oy

Myymälä:

Ma-Pe 10.00 - 18.00

La 10.00 - 15.00

Puh. (02) 338 3020

 

Tukkumyynti:

Ma-Pe 7.00 - 16.30

Puh. (02) 338 3010

 

​Käyntiosoite:

Satakunnantie 164

20320 TURKU

 

Vaihde:

Puh. (02) 338 3000

Fax. (02) 338 3099

 

Sähköposti:

info@atv.fi

 

ATV Aninkaisten Tapetti ja Väri

 

Kotisivut: Mainostoimisto Turku, Expy Oy

                                Valokuvaus, grafiikka ja kuvankäsittely: Grand Art Oy