Aninkaisten Tapetti ja Väri

Parkettilattiat ja puulattiat

 

Varastostamme on parikymmentä eri parkettilaatua saatavilla heti toimitukseen. Tilausmallit lisäävät valinnanmahdollisuutta satoihin eri malleihin. Myymälässämme näet reilunkokoiset mallipalat, joilla helpotat valintaasi. Parkettilattioiden viimeistelyyn ja korjaamiseen löytyy parkettikitti ja parketinkorjaussarja. Myös parkettilakat, lattiaöljyt ja hoitoaineet ATV:ltä.

 

Tarkett

Karelia-Upofloor

Kährs

Pallmann

 

 

 

Laminaattilattiat

 

Laminaateissa on mistä valita! Kotien ja julkisten tilojen vaativaankin kulutukseen helppohoitoiset ATV laminaatit (käyttöluokka 31, 32, 33 ja 34). Varastostamme on saatavilla välittömästi toimitukseen yli 30 laminaattivaihtoehtoa. Toimitusmallisto kattaa satoja eri vaihtoehtoja. Myymälässämme nähtävillä suurikokoiset mallit, joista valinta on helppo suorittaa. Laminaatinhuoltoon laminaatinkorjaussarja ja hoitoaine.

 

KronoSwiss

Tarkett

Upofloor

Rooms

Värisilmä laminaatit

Villeroy & Boch laminaattilattia

Karitma Collection

 

 

Korkkilattiat

 

Helppohoitoinen, hyvännäköinen, hiljainen ja lämmin korkkilattia lisää kotisi asumismukavuutta! Myymälässämme on esillä useita suurikokoisia korkkimalleja. Vaihtoehtonasi on vinyylikorkki ja lakkapinnalla viimeistelty korkki, joista voit valita mieleisesi vaihtoehdon kotiisi.

 

Wicanders

Korkkipiste

Decolife

 

 

Joustovinyylimatot

 

Asuintiloihin soveltuva joustovinyylimatto on nopeasti asennettava ja helppohoitoinen valinta kotisi lattiaan. Varastostamme löytyy parikymmentä vaihtoehtoa kahden metrin leveydessä. Kolmen ja neljän metrin matot tilauksesta. Matonkatkaisupalvelumme katkaisee mattosi haluamaasi pituuteen. Suosittelemme tilaamaan suuremmat leikkausmäärät hyvissä ajoin etukäteen.

 

Tarkett

Upofloor

Forbo

Ideo

 

 

Muovimatot

 

Julkisiin tiloihin (mm. sairaalat, koulut, hotellit, liike- ja toimistotilat) sekä muihin kovaa kulutuskestävyyttä vaativiin tiloihin soveltuvat hitsattavat helppohoitoiset homogeeniset muovimatot. Valittavissasi on runsas määrä erilaisia vaihtoehtoja. Malleista löytyy myös liukastumista estävät turvalattiat. Tilausvalikoimamme kattaa mm. Hovi-vinyylilaatat (kvartsivinyylilaatta) ja linoleum-lattiat.

 

Tarkett

Upofloor

Forbo

Responsive -lattiat

Gerflor

Nora -kumilattiat

 

 

Vinyylilattiat

 

Kulutusta kestävä ja helppohoitoinen vinyylilattia sopii kaikkiin kuiviin sisätiloihin ja on miellyttävän pehmeä jalan alla. Vinyylilattia on tämän hetken trendituote lattiamateriaaleista, erityisen pidetty se on esimerkiksi keittiössä tai mökillä, joka ei ole ympäri vuoden lämmitettynä. Valikoimistamme löytyy useita erilaisia kuoseja heti varastosta sekä runsaasti toimitusmalleja.

 

Tarkett

Karitma

Flooria

Responsive-lattiat

 

 

Tekstiilimatot

 

Laajasta mattovalikoimasta löydät tekstiililattiat kotiin sekä julkisiin tiloihin. Valitse haluamasi laatu, väri, koko ja muoto. Kaikki tekstiilimattomme ovat toimitusmalleja, matot leikataan ja viimeistellään tehtaalla toiveidesi mukaisesti.

 

Flooria

 

 

Käytävämatot ja kuramatot

 

Kunnon kuramatto säästää lattioitasi ja helpottaa siivousta. Myymälästämme löydät niin valmiiksi leikatut kuin määrämittaan katkaistavat kuramatot. Valikoimastamme löytyy ruohomattoja sekä tekstiilipintaisia mattoja useissa eri sävyissä.

Meiltä löydät myös kattavan valikoiman erilaisia käytävämattoja. Katkaisemme matot haluamaanne mittaan ja kanttauspalvelumme kanttaa maton päät. Kantattujen mattojen toimitusaika 1-3 päivää ruuhkasta riippuen. Mattojen alle saatavissa myös liukuesteverkko, joka ehkäisee tehokkaasti maton luistamisen ja auttaa mattoa pysymään paikallaan liukkaalla lattiapinnalla.

 

Mattokymppi

Atplast

Väritukku

Sandudd

 

 

Myymälä:

Ma-Pe 10.00 - 18.00

La 10.00 - 15.00

Puh. (02) 338 3020

Tukkumyynti:

Ma-Pe 7.00 - 16.30

Puh. (02) 338 3010

 

​Käyntiosoite:

Satakunnantie 164

20320 TURKU

 

 

Vaihde:

Puh. (02) 338 3000

Fax. (02) 338 3099

Sähköposti:

info@atv.fi

ATV Aninkaisten Tapetti ja Väri                   Kotisivut: Mainostoimisto Turku, Expy Oy                                     Valokuvaus, grafiikka ja kuvankäsittely: Grand Art Oy

Myymälä:

Ma-Pe 10.00 - 18.00

La 10.00 - 15.00

Puh. (02) 338 3020

 

Tukkumyynti:

Ma-Pe 7.00 - 16.30

Puh. (02) 338 3010

 

​Käyntiosoite:

Satakunnantie 164

20320 TURKU

 

Vaihde:

Puh. (02) 338 3000

Fax. (02) 338 3099

 

Sähköposti:

info@atv.fi

 

ATV Aninkaisten Tapetti ja Väri

 

Kotisivut: Mainostoimisto Turku, Expy Oy

                                Valokuvaus, grafiikka ja kuvankäsittely: Grand Art Oy